Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tisková služba klubu

28. 12. 2015

Veřejnost Táborska zde budeme informovat o naší publikační činnosti s důrazem na místní a regionální média. Spolupracujeme s redakcí týdeníku Táborsko, s Táborským deníkem a doufáme v navázání spolupráce i s dalšími médii.

 
titul-taborsko-zm.jpg
 
 
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

První výjezdní zasedání krajské rady KČP na Táborsku

Ing, Zdeněk Trippé, předseda klubu,19. 8. 2016 9:16

V týdeníku Táborsko č. 33 ze dne 17.srpna 2016 jsou zveřejněny základní informace o proběhlém jednání. Chci zdůraznit, že hlavní událostí jednání bylo uctění památky prezidenta, budovatele Československa, Dr. Edvarda Beneše u jeho hrobky položením věnce a pronesením slavnostního projevu předsedou krajské rady JUDr. Gustavem Janáčkem. Bylo přijato všemi přítomnými prohlášení, které zveřejňujeme na úvodní stránce našich klubových stránek.

O první letošní členské schůzi byla veřejnost Táborska informována

Ing. Zdeněk Trippé, předseda klubu,28. 4. 2016 18:59

Týdeník Táborsko, číslo 17 ze dne 27.4.2016, zveřejnil v rubrice Polemika, ohlasy, dopisy, vzkazy, informaci o průběhu a závěrech jednání naší první letošní členské schůze. Název článku zní "Klub českého pohraničí připomene události konce války". Děkuji za celý náš klub redakci týdeníku publikování článku a pozvánky na pietní akt Lejčkov 2016, který se připravuje na sobotu 7.5.2016 od 10,00 hodin u památníku zastřelených v Lejčkově. Očekáváme na něm oficiální zastoupení na úrovni nejvyšší, ale také regionální a podnikatelské. Těšíme se na setkání na pietním aktu, který se připravuje pod heslem "

"Nikdo nebude zapomenut, nic nebude zapomenuto!"