Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trocnov 2020

TROCNOV 2020

Tradiční setkání jihočeských hraničářů u příležitosti Dne pohraniční stráže

Letošního tradičního setkání jihočeských hraničářů a členů Klubu českého pohraničí, provedeného opět v Trocnově, rodišti slavného českého vojevůdce Jana Žižky z Trocnova a uskutečněného dne 11. července 2020 se účastnila delegace Národní rady Klubu českého pohraničí na nejvyšší úrovni. V čele delegace stanul přítel JUDr. Gustav Janáček, předseda Národní rady Klubu českého pohraničí, dále přítel Jaroslav Hudec, první místopředseda Národní rady KČP a přítelkyně Marie Hanischová, místopředsedkyně Národní rady KČP. Počasí nám sice nijak nepřálo, ale atmosféru setkání to nijak nenarušilo. O tom svědčí přiložené fotografie. O průběhu a obsahu setkání budeme informovat na jiném místě. Důležité je sdělit čtenářům, že přítel Jaroslav Hudec, první místopředseda Národní rady KČP v závěrečném proslovu řekl, citujeme:

"Vážení přátelé, kolegové, kamarádi, hosté a účastníci
srdečně se s Vámi všemi loučím jako 1. místopředseda NR KČP Jarda Hudec,
děkuji Vám všem za krásný přátelský prožitek se všemi Vámi, kdy jsme spolu prožili, krásné chvíle v tento deštivý den a důstojné uctění památky našeho největšího vojevůdce husitského hnutí a husitské doby Jana ŽIŽKY z Trocnova.
Přeji Vám všem ještě přítomným krásnou zábavu a prožitek tohoto setkání při hudební produkci zdejší hudební kapely, dále Vám přeji pevné zdraví s nadějí na další ročník tohoto setkání v příštím roce 2021 na tomto místě a tímto Vás všechny zvu jménem svým a Národní rady KČP. Srdečný pozdrav Vám všem, děkuji
za pozornost a s pozdravem "Buďte zdrávi " na shledanou v příštím roce 2021 na tomto místě v patřičném počtu."

Tolik přítel Jaroslav Hudec, první místopředseda Národní rady KČP.

 

Ing. Zdeněk Trippé

předseda

Okresní rada KČP Táborsko,

Dr. Edvarda Beneše

(text a foto) ílAhoj Zdenku, přeposlal jsem Ti foto z výše uvedeného setkání od Marušky

 

 

Náhledy fotografií ze složky Trocnov 2020

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář